دانلود مقاله انتقال مستقیم الکترون آنزیم گلوکز اکسیداز در بیوسل
دانلود مقاله انتقال مستقیم الکترون آنزیم گلوکز اکسیداز در بیوسلول سوختی با استفاده از قرارگیری سوزنی شکل نانولوله های کربنی فایل ورد (word) دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد دانلود مقاله انتقال مستقیم الکترون آنزیم گلوکز اکسیداز در بیوسلول سوختی با استفاده از قرارگیری سوزنی شکل نانولوله های کربنی فایل ورد (word) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دانلود مقاله انتقال مستقیم الکترون آنزیم گلوکز اکسیداز در بیوسلول سوختی با استفاده از قرارگیری سوزنی شکل نانولوله های کربنی فایل ورد (word) ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن دانلود مقاله انتقال مستقیم الکترون آنزیم گلوکز اکسیداز در بیوسلول سوختی با استفاده از قرارگیری سوزنی شکل نانولوله های کربنی فایل ورد (word) :
دانلود مقاله انتقال مستقیم الکترون آنزیم گلوکز اکسیداز در بیوسلول سوختی با استفاده از قرارگیری سوزنی شکل نانولوله های کربنی فایل ورد (word) که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در تابستان 1389 در علوم پایه (دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم تحقیقات) از صفحه 9 تا 20 منتشر شده است.
نام: انتقال مستقیم الکترون آنزیم گلوکز اکسیداز در بیوسلول سوختی با استفاده از قرارگیری سوزنی شکل نانولوله های کربنی
این مقاله دارای 12 صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله انتقال مستقیم الکترون
مقاله نانولوله های کربنی چند دیواره
مقاله بیوسلول سوختی
مقاله گلوکز اکسیداز
چکیده و خلاصهای از مقاله:
مقدمه: امروزه با افزایش تقاضا برای انرژی، ساخت انواع بیوسلولهای سوختی، از اهمیت ویژ های برخوردار می باشد. بیوسلول سوختی، نوعی دستگاه مبدل انرژی است که از مواد زیستی به عنوان کاتالیست استفاده می نماید و می تواند، در انواع باتریها یا وسایل کاشتنی در بدن، یا حسگرهای زیستی کاربرد داشته باشد.
هدف: این پژوهش، با هدف گسترش کاربردهای جدید نانولوله های کربنی، به عنوان ماده ای نوین جهت تسهیل انتقال مستقیم الکترون، بین مولکولهای زیستی و الکترود انجام پذیرفته است.
روش بررسی: با توجه به ویژگیهای الکتریکی و مکانیکی منحصر بفرد نانولوله های کربنی، در این پژوهش از نانولوله های کربنی چند دیواره به منظور انتقال مستقیم الکترون آنزیم گلوکز اکسیداز و ساخت الکترود آندی بیوسلول سوختی استفاده شده است. بدین ترتیب که نانولوله های کربنی چند دیواره پس از فعال شدن، به صورت سوزنی شکل و با اتصال کووالان، به الکترود کار متصل شده و سپس آنزیم گلوکز اکسیداز به نانولوله های کربنی چند دیواره متصل می شود.
نتایج: ناحیه پاسخ مستقیم بیوآند به غلظت گلوکز، بین 10 تا 40 میلی مولار و بیشینه پیک ردوکس، در 11 میکروآمپر و در غلظت 100 میلی مولار گلوکز ثبت شده است.
نتیجه گیری: با توجه به نتایج بدست آمده، روش تثبیت معرفی شده نسبت به روشهایی که در آنها نانولوله های کربنی به صورت تصادفی روی سطح الکترود قرار می گیرند، دارای بازده بیشتری در تشدید انتقال مستقیم الکترون می باشد. نتایج حاصل از ولتامتری چرخ های، جفت پیک ردوکس مشخص را نشان می دهد که دلیلی بر انتقال مستقیم الکترون گلوکز اکسیداز تثبیت شده روی نانولوله های کربنی چند دیواره که به صورت سوزنی شکل قرار گرفته اند، می باشد. بنابراین، تثبیت آنزیم گلوکز اکسیداز با روش معرفی شده می تواند، در ساخت انواع بیوسلولهای سوختی و همچنین حسگرهای زیستی گلوکز مورد استفاده قرار بگیرد.
کلمات کلیدی :
» نظر